Hoe residentiële zonne-energie huishoudens vrijheid en keuze kan bieden

Residentiële zonne-energie

Hoe residentiële zonne-energie huishoudens vrijheid en keuze kan bieden

1. Biedt schone, hernieuwbare energie


Zonne-energie is een 100% schone, hernieuwbare energiebron. Het vermindert de afhankelijkheid van olie, kolen en aardgas voor elektriciteitsproductie. Deze fossiele brandstoffen produceren schadelijke emissies die de kwaliteit van lucht, water en bodem beïnvloeden en zijn verantwoordelijk voor de opwarming van de aarde. Geschat wordt dat de aarde tussen 2000 en 2065 meer soorten planten en dieren zal uitsterven dan in de voorgaande 65 miljoen jaar samen.2 Dat is een verbazingwekkende statistiek en een die aanzienlijk wordt aangedreven door de effecten van broeikasgassen van fossiele brandstoffen.


Zonne-energie daarentegen produceert geen vervuiling. De overvloedige kracht van de zon biedt een onbeperkte energiebron die het landschap niet ontdoet of de ozonlaag beschadigt. Residentiële zonne-energiesystemen vertegenwoordigen een investering in de toekomst van de planeet, het behoud van niet-hernieuwbare energiebronnen en de bescherming van het milieu.


2. Geeft u vrijheid en controle over elektriciteit


Zonnepanelen en thuisbatterijen worden betaalbaarder, toegankelijker, veerkrachtiger en efficiënter. Ze bieden gemoedsrust en energiezekerheid voor huishoudens wanneer de stroom uitvalt of de volgende storm toeslaat. Het Sunbox-batterijsysteem van Sunrun vult aan met energie die door de zon wordt gegenereerd en verwijdert het ongemak, de onzekerheid en de kosten van het tanken van een generator op gas of diesel. De schone en stille Brightbox-batterij is een voorkeursalternatief voor veel gezinnen boven een traditionele back-upgenerator.


3. U kunt besparen op uw huidige energierekening


Als u geconfronteerd wordt met stijgende energiekosten voor thuis, kunnen zonnepanelen voor thuis uw kosten compenseren.
Besparingen kunnen zelfs ontstaan ​​op bewolkte dagen, omdat de zon energie uitzendt door een heldere en bewolkte hemel. Solar biedt het hele jaar door efficiëntie en besparingen, zelfs in koudere, bewolkte klimaten. Afhankelijk van hun grootte, efficiëntie en oriëntatie ten opzichte van de zon, genereren sommige zonnepanelen eigenlijk meer elektriciteit dan uw huis verbruikt. Dit kan uw maandelijkse elektriciteitsrekening verlagen tot nul. In sommige gebieden komt u misschien in aanmerking voor een korting als uw residentiële zonne-energiesysteem overtollige elektriciteit produceert. Raadpleeg de richtlijnen voor zonne-energie in uw regio.
De meeste energierekeningen stijgen elk jaar. Met het Sunrun-serviceplan betalen klanten voorspelbare tarieven voor de komende 25 jaar.


4. Komt in aanmerking voor belastingvoordelen


Een andere factor in de toenemende betaalbaarheid van zonnepanelen is de beschikbaarheid van federale, staats- en lokale belastingvoordelen. Sinds 2016 kunnen huiseigenaren 30% van de kosten van het installeren van een nieuw woonzonnestelsel claimen als een federale belasting op zonne-energie (ITC). In 2020 zal de ITC in totaal 26% bedragen en het volgende jaar 22%. 3

No Comments

Post A Comment